Vacature: Waarnemend internist-oncoloog

Logo Amphia Ziekenhuis
Functie
Waarnemend internist-oncoloog (0.8 fte)
Datum
09-03-2018
Provincie
Noord-Brabant 
Instelling
Functie-omschrijving

Wij zoeken / wij bieden

 

In verband met waarneming zwangerschapsverlof ontstaat er binnen de vakgroep Interne Geneeskunde een vacature voor een Internist-Oncoloog voor bepaalde tijd (14 mei 2018 tot en met 14 oktober 2018) voor 4 dagen = 8 dagdelen per week.

 

De werkzaamheden zullen bestaan uit poliklinische werkzaamheden op het gebied van de oncologie. Participatie in diensten behoort tot de mogelijkheden. Belangstelling voor en ervaring in de hematologie is daarbij gewenst. U draagt de opleiding van arts-assistenten en co-assistenten een warm hart toe en levert hieraan graag uw bijdrage.

Functie-eisen

Profiel

 

Wij zoeken een enthousiaste internist-oncoloog met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden, die goed kan functioneren in een multidisciplinair team. U oefent de oncologie in de volle breedte van het vak uit met speciale focus op mammacarcinoom.

Omschrijving afdeling

Samenstelling vakgroep

 

De vakgroep Interne geneeskunde en Maag-Darm- Leverziekten binnen het Amphia bestaat uit 20 internisten en 9 MDL-artsen. De vakgroep heeft een opleidingsbevoegdheid Interne geneeskunde. Binnen de interne geneeskunde bestaan de aandachtsgebieden endocrinologie, nefrologie/dialyse, vasculaire geneeskunden, oncologie en hematologie, spoedeisende zorg en infectieziekten.

 

Hematologie en Oncologie zijn speerpunten van het ziekenhuis. De klinische afdeling hemato/oncologie bestaat uit 27 beden waarvan 9 HIC bedden waarop patiënten met een acute leukemie worden behandeld en de nazorg voor autologe stamceltransplantaties wordt geleverd. Het Amphia is een centrum voor melanoombehandeling en heeft een grote oncologische praktijk met een actieve research afdeling en grote participatie in landelijke trials. Daarnaast hebben we een belangrijke rol bij de regionalisatie en centralisatie van de oncologische en hematologische zorg in de regio, in samenwerking met omliggende ziekenhuizen en het Erasmus MC (EMBRAZE).

Reden vacature

Waarneming voor een van de collega's.

Duur vacature
5 maanden
Arbeidsvoorwaarden  

Arbeidsvoorwaarden

 

Deze vacature valt onder Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia van het Amphia Breda. Het betreft een vacature voor een periode van 5 maanden en inschaling volgens AMS richtlijnen 

Vacaturenummer
MedWeb 774534
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 21-03-2018