Vacature: Waarnemend Interventie Radioloog/Chef de clinique Interventie Radiologie

Logo VieCuri, medisch centrum voor Noord-Limburg
Functie
Waarnemend Interventie Radioloog/Chef de clinique Interventie Radiologie (0,8-1,0 fte)
Datum
10-07-2018
Provincie
Limburg 
Instelling
Functie-omschrijving

De vakgroep Radiologie-Nucleaire Geneeskunde van het MSB VieCuri te Venlo zoekt ter vervanging van een onverwacht uitgevallen collega per direct
een waarnemend Interventie Radioloog/
Chef-de-clinique Interventie Radiologie
(0.8-1.0 FTE)

 

Ons aanbod
U zult voor zeker 50% interventie radiologische procedures en de bijbehorende diagnostiek verrichten, verder algemene radiologische taken. De duur van de aanstelling als ook de arbeidsvoorwaarden zijn in onderling overleg.

 

Praktische informatie

Locatie Venlo en Venray

Enthousiast geworden? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs C.W.K.P. Arnoldussen, voorzitter van de vakgroep Radiologie & Nucleaire Geneeskunde.

 

We nodigen u uit om te solliciteren via de button "solliciteren" maar u kunt uw sollicitatie ook digitaal insturen aan carnoldussen@viecuri.nl

 

Omschrijving afdeling

De vakgroep Radiologie-Nucleaire Geneeskunde Noord-Limburg is een multidisciplinaire vakgroep, bestaande uit tien radiologen, twee nucleair geneeskundigen en twee chefs-de-clinique radiologie. De vakgroepleden hebben verschillende subspecialisaties en één of meerdere aandachtsgebieden. Nagenoeg alle radiologische en nucleair geneeskundige diagnostische onderzoeken en interventiebehandelingen worden verricht. De vakgroep heeft als ambitie om in haar vakgebied topklinische zorg te verlenen.
De afdeling medische beeldvorming (radiologie-nucleaire geneeskunde) heeft een centrale en decentrale (Centrum voor Diagnostiek) locatie in Venlo en een locatie in Venray. Alle radiologen rouleren over voorgenoemde locaties. De afdeling heeft onder andere twee multislice CT- en twee MRI-scanners. Verder beschikt de afdeling over een dubbelkops gammacamera, een PET-CT en een SPECT-CT. Er zijn daarnaast twee interventiekamers.
Er is een intensieve samenwerking op het gebied van patiëntenzorg met de andere specialismen hetgeen goede communicatieve en sociale vaardigheden als ook een team speler mentaliteit vereist. Daarnaast strekt verdieping in een tweede aandachtsgebied naast de interventie radiologie tot aanbeveling.

VieCuri is een opleidingsziekenhuis met locaties in Venlo en Venray en enkele buitenpoli’s in omliggende gemeenten. Werken bij VieCuri betekent werken in een ziekenhuis met ruimte voor professionals. Meer ruimte en verantwoordelijkheid om je beroep uit te oefenen. VieCuri maakt deel uit van een samenwerkingsverband van achtentwintig grote opleidingsziekenhuizen die hooggespecialiseerde medische zorg verlenen: de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ).
Als opleidingsziekenhuis investeren wij in onze mensen. Zodat we niet alleen de beste zorg kunnen bieden aan onze patiënten, maar ook de beste professionals in huis hebben die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en hun persoonlijke ambities waar te maken.

Op 1 januari 2015 is het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) gestart. Binnen het MSB zijn ruim 170 medisch specialisten in vrije vestiging en in dienstverband actief. Het MSB levert samen met VieCuri hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg. Het MSB is een jonge organisatie en hecht veel waarde aan innovatie, kwaliteit en samenwerking binnen de regio op specifieke terreinen. De vrijgevestigd medisch specialisten van het MSB VieCuri vormen een zelfstandige maatschap en werken collectief op gelijkwaardig niveau en in nauwe samenwerking met de VieCuri-organisatie.

Vacaturenummer
MedWeb 774634
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 21-08-2018