Vacature: Waarnemend kinderarts

Logo MC Groep
Functie
Waarnemend kinderarts (1,0 fte, deeltijd of alleen diensten mogelijk)
Datum
26-06-2018
Provincie
Flevoland 
Instelling
Advertentie in PDF
Functie-omschrijving

Ter vervanging van ziekte zoeken wij per direct een waarnemend kinderarts voor de duur van 3 maanden.

Dienstverband 1,0 fte; maar ook deeltijd of alleen avond/nacht/weekenddiensten zijn een mogelijkheid.

Functie-eisen

Een algemeen kinderarts, die inzetbaar is voor diensten. Arts assistenten die onlangs hun opleiding hebben afgerond, zijn ook van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Omschrijving afdeling

De zes kinderartsen van de vakgroep Kindergeneeskunde van MC Groep vormen met elkaar een hecht collegiaal team. Deskundigheid, teamgeest, creativiteit en goede samenwerking zijn begrippen die ons karakteriseren. Er zijn korte communicatielijnen binnen het ziekenhuis en goede externe contacten met huisartsen, de Jeugdgezondheidszorg en de academische centra in de regio. De vakgroep participeert in de opleiding voor huisartsen. De klinische zorg is geconcentreerd in Lelystad, waarbij de afdelingswerkzaamheden worden ondersteund door een verpleegkundig specialist. De poliklinische zorg wordt verleend op 4 locaties: Lelystad, Emmeloord, Dronten en op Urk. Naast spreekuren voor algemene Kindergeneeskunde zijn er specialistische poli’s zoals een diabetesspreekuur, follow-up van prematuren (i.s.m. JGZ), kindercardiologie en een incontinentiepoli.

De werkzaamheden worden ondersteund door twee kinderpsychologen. Ook zijn er nauwe contacten met de kinderfysiotherapie en kinderrevalidatie.

Reden vacature

Ziekte

Duur vacature
3 maanden
Vacaturenummer
18L045/MedWeb 774620
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 07-08-2018